Over ons

Wij maken netwerken toegankelijk voor iedereen

De Bruyn Infra b.v. heeft een passie voor technologie en vakmanschap en focust op infranetwerken en door technologie gedreven specialismen. Onderhoud en beheer, met gebruik van hoogwaardige technologie, domeinkennis en vakmanschap, vormen de basis van de onderneming. Vanuit die basis draagt De Bruyn Infra bij aan een sector die instaat voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van infrastructuur. Iedereen heeft immers recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst.

Onze Missie

Onze missie is om bij te dragen aan de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van netwerken. Dat betekent technologieën ontwikkelen en oplossingen integreren. Het betekent ook opdrachtgevers prikkelen tot het kiezen voor contractvormen met ruimte voor innovatie. Wij staan voor een zorgvuldige, integere en duurzame manier van ondernemen en willen de sector daarin stimuleren. Deze manier van ondernemen combineren wij met aandacht voor functionaliteit, kwaliteit, levensduur en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Expertise

Wij hebben ervaring in het opstellen, onderhouden en verder uitrollen van elektranetwerken. 

Mobiel

Burgers vertrouwen op goede mobiele netwerken. De Bruyn infra helpt bij 4G, 5G, LTE NET of UMTS op te stellen, te onderhouden, versterken of verder uit te bouwen. Ook voor tijdelijke opstellingen bij grote evenementen kunt u op ons rekenen.

Koper

Om huishoudens en bedrijven te blijven voorzien van DSL-verbindingen moet een kopernetwerk perfect onderhouden blijven. De Bruyn infra b.v. hielp vele klanten om een kopernetwerk aan te leggen, stabiel te houden en regelmatig te updaten.

HFC / Glasvezel

Ook voor een hybride netwerk kunt u bij ons terecht. We hebben ervaring met uitgebreide netwerken waarin we alle voordelen van COAX en glasvezel combineren. Samen met u zoeken we de beste verhouding en combinatie.

Onze Medewerkers

Medewerkers van De Bruyn Infra zijn vakinhoudelijk goed onderlegd. Ze zijn eerlijk, oprecht, integer en nuchter. Wat zij zeggen, is technisch goed onderbouwd. Kennis en ervaring is hun waarde. Veiligheid staat bij hen hoog in het vaandel. Ze nemen zelf telkens weer initiatieven om met innovatieve en betrouwbare oplossingen te komen. Ze bekijken een vraag vanuit het perspectief van de opdrachtgever en stellen vervolgens innovatieve en duurzame concepten en oplossingen voor. De medewerkers werken vol gedrevenheid en tonen betrokkenheid voor de klant, de eindgebruiker en
de omgeving.

Duurzaam ondernemen

De Bruyn Infra b.v. onderneemt maatschappelijk verantwoord en neemt hierin een voortrekkersrol binnen de sector. Veiligheid is een belangrijke factor in de bedrijfsvoering. Voor een optimale levensduur dringt De Bruyn Infra aan op kwaliteit, onder meer door zorg te dragen voor veilige ontwerpen en veilige producten. Daarnaast draagt De Bruyn Infra actief bij aan het terugdringen van CO2-uitstoot, bijvoorbeeld door een duurzaam mobiliteitsbeleid en het gebruik van groene stroom. Zo verlaagt De Bruyn Infra zijn eigen CO2-uitstoot. Daarnaast richt de organisatie zich steeds meer op hergebruik en recycling van materialen en  grondstoffen, zoals asfalt en beton.

Veiligheid

Het werk van De Bruyn Infra brengt veiligheidsrisico’s met zich mee, zowel voor medewerkers als voor ketenpartners en de omgeving. Veilig en gezond werken maakt integraal onderdeel uit van het vakmanschap van de medewerkers van De Bruyn Infra en de mensen met wie De Bruyn Infra samenwerkt. Veiligheid zit in de genen van de organisatie en is bovendien een essentiële voorwaarde voor succes. Daarom werkt De Bruyn Infra volgens het veiligheidsprogramma 24Safe, met als missie: samen scherp op veiligheid. De Bruyn Infra vindt dat elke medewerker recht heeft op een veilige werkomgeving, zodat iedereen na het werk weer veilig en gezond naar huis kan gaan.