glasvezel voor bedrijven

Waarom kiezen voor De Bruyn Infra

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door echte Glasvezel experts: De monteurs. Naast onderhoud, kwaliteitschecks, netwerkoptimalisaties en -reconstructies, sluiten zij ook bedrijven en huishoudens aan op het breedband netwerk. Wij zijn dus niet alleen te gast in de openbare ruimte, maar ook bij consumenten thuis en bij bedrijven. De Bruyn Infra monteurs zijn klant gericht en leveren kwaliteit, technische expertise, maar zijn uiteraard ook vriendelijk en service gericht.


Maak gebruik van onze diensten

Connectiviteit is onmisbaar

A  Connectiviteit is essentieel bij het verbeteren van onze levenskwaliteit, nu en in de toekomst. De Bruyn Infra kijkt daarom voorbij de technische uitdagingen, zoals exploderend dataverbruik of het mobiele bereik in goed geïsoleerde gebouwen. Wij vragen ons elke dag af hoe connectiviteit ons kan helpen met de uitdagingen van onze samenleving: mobiliteit, veiligheid, energie, gezondheidszorg en afvalstromen   
 
Hoewel de techniek altijd aan de basis van onze werkzaamheden staat, ligt onze focus bij de eindgebruiker. We werken met de creativiteit van een innovator en het realisme van een bouwer. We combineren de kennis van een specialist met de daadkracht van al onze partners.