Glasvezel

Glasvezel voor Particulieren (FTTH)

Schouwen, Vergunning aanvraag, Indoor en outdoor aanleg, Lassen, Monteren & meten

Service & Beheer

Real Time monitoring, Data analyse, Correctief onderhoud & Preventief onderhoud

Glasvezel voor het Zakelijk gebruik (FTTO)

Schouwen, Vergunning aanvraag, Indoor en outdoor aanleg, Lassen, Monteren & meten

Andere oplossingen

DSL, Coax, FiberUnlimited, Electro Techniek

Civiel techniek

Graven, Sleuven vrezen, Inblaastechniek, Pneumatisch persen, Gericht boren, SpoorLAN,

Bovengronds & 5G Mast

5G Mast voorzien van Glasvezel, POP aansluiting, Hoogwerk

Waarom kiezen voor De Bruyn Infra

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door echte Glasvezel experts: De monteurs. Naast onderhoud, kwaliteitschecks, netwerkoptimalisaties en -reconstructies, sluiten zij ook bedrijven en huishoudens aan op het breedband netwerk. Wij zijn dus niet alleen te gast in de openbare ruimte, maar ook bij consumenten thuis en bij bedrijven. De Bruyn Infra monteurs zijn klant gericht en leveren kwaliteit, technische expertise, maar zijn uiteraard ook vriendelijk en service gericht.

Connectiviteit is onmisbaar

A  Connectiviteit is essentieel bij het verbeteren van onze levenskwaliteit, nu en in de toekomst. De Bruyn Infra kijkt daarom voorbij de technische uitdagingen, zoals exploderend dataverbruik of het mobiele bereik in goed geïsoleerde gebouwen. Wij vragen ons elke dag af hoe connectiviteit ons kan helpen met de uitdagingen van onze samenleving: mobiliteit, veiligheid, energie, gezondheidszorg en afvalstromen   
 
Hoewel de techniek altijd aan de basis van onze werkzaamheden staat, ligt onze focus bij de eindgebruiker. We werken met de creativiteit van een innovator en het realisme van een bouwer. We combineren de kennis van een specialist met de daadkracht van al onze partners.