Werken bij De Bruyn Infra

woman, entrepreneur, computer

Senior Engineer Glasvezel

Als Senior Engineer Glasvezel zorg jij voor de kwaliteit en technische uitvoerbaarheid van uitbreidingen of vernieuwingen van het glasvezelnetwerk. Jij monitort en beheert op afstand de kwaliteit van het glasvezelnetwerk en weet op tijd in te grijpen om zo storingen te voorkomen. Dankzij jou blijven we met elkaar in verbinding!

Uitvoerder Telecom Mobiel Beheer

Ga jij als Uitvoerder Telecom Mobiel Beheer ervoor zorgen dat deze inwoners binnenkort kunnen genieten van supersnel 5G internet? Kom bij ons nieuwe team, want wij zoeken versterking! Als Uitvoerder zal je focus op het ombouwen van sites liggen. Door het hele land ben jij per dag verantwoordelijk voor 4 mobiele opstelpunten.

Telecom Engineer Glasvezel

Jij begrijpt als geen ander dat online zijn belangrijk en zelfs onmisbaar is. Als Engineer bij DBI ontwerp je niet alleen. Je bent ook betrokken bij de rest van het project. Vanaf de klantvraag tot de uitvoering en realisatie. Wil jij ook bijdragen aan connectivity? Solliciteer dan snel als Telecom Engineer bij De Bruyn Infra B.V.

Werken bij De Bruyn Infra B.V. 

Connectiviteit maken we samen. Of je nou monteur, planner of manager bent. Onze collega’s vormen de basis van DBI, dus goed voor elkaar zorgen is vanzelfsprekend! Zo maken we optimale connectiviteit mogelijk.  

Dan kan iedereen overdag zorgeloos zijn werk uitvoeren, ’s avonds de Champions League kijken en in het weekend Netflixen.