Werken BIJ DE BRUYN

Haal je zwarte band eindgebruikers blij maken.

DP Lasser (ZZP)

vacature OAP/DP Lasser De Bruyn Infra

Als ervaren Glasvezel lasser OAP/DP werk je mee bij de aanleg van de glasvezelverbindingen voor de consumentenmarkt. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de glasvezels in de AOP en/of DP.  

 

Social media

Ga jij als Marketeer ervoor zorgen dat De Bruyn Infra binnenkort meer zichtbaarheid krijgt op Social Media? Kom bij ons nieuwe team, want wij zoeken versterking! Als Marketeer zal je focussen op het ombouwen van de Huistijl. 

Uitvoerder

Ga jij als Uitvoerder Telecom Mobiel Beheer ervoor zorgen dat deze inwoners binnenkort kunnen genieten van supersnel 5G internet? Kom bij ons nieuwe team, want wij zoeken versterking! Als Uitvoerder zal je focus op het ombouwen van sites liggen. Door het hele land ben jij per dag verantwoordelijk voor 4 mobiele opstelpunten.

Werken bij De Bruyn Infra B.V. 

Connectiviteit maken we samen. Of je nou monteur, planner of manager bent. Onze collega’s vormen de basis van DBI, dus goed voor elkaar zorgen is vanzelfsprekend! Zo maken we optimale connectiviteit mogelijk.  

Dan kan iedereen overdag zorgeloos zijn werk uitvoeren, ’s avonds de Champions League kijken en in het weekend Netflixen.